Witam,
poszukuje śrubokrętu, którym mógłbym rozkręcić ten telefon.
Ma on śrubki trójkątne (tri-wing), posiadam taki śrubokręt w rozmiarze 3.0 i bez problemu da się nim rozkręcić telefony Triuma, natomiast Neca nie da się ruszyć.
Znalazłem w googlach coś takiego , ale właśnie mam wątpliwości - jeśli mój śrubokręt dał radę Triumom (Eclipse i Mars konkretnie), a Necowi nie, to z tamtym będzie pewnie tak samo...
W Necu śrubki mają jakby takie płytsze i mniejsze wyżłobienia, pewnie trzeba śrubokręta o mniejszym rozmiarze, może ktoś z was ma namiary na taki? Gdziekolwiek w Internecie lub jakiś sklep elektroniczny w Poznaniu.. cokolwiek
No własnie zanim napisałem tego posta znalazłem ta aukcję, napisałem pytanie do sprzedającego o rozmiar tej końcówki i dostałem odpowiedź:
"jest pomyłka w druku , nie ma tej koncówki w zestawie".
No comments.
Zauważyłem, że jest na forum parę osób naprawiających te telefony, więc myslałem, że ktoś wie, gdzie można takie śrubokręty dostać - albo kupił taki, jaki podałem w linku (widziałem go w paru sklepach internetowych).
Zerknij sobie na aukcje do której masz link ponizej , w zestawie wkretaków znajduje sie też ten którego szukasz , na 100% bedzie pasowal do NEC3G
http://www.allegro.pl/ite...lupa_hex_y.html
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum