Otoz mam problem z mym s500i. Telefon zakupiony w Niemczech.Telefon jest nowy itd.Problem polega na tym ze jak wloze do niego karte sim to telefon wyswietla"Insert sim card or view demo..."Wchodze w menu serwisowe i wszystkie klodeczki sa otwarte wiec simlock odpada.
Nie mam zielonego pojecia czym to moze byc spowodowane i jak temu zaradzic...Wgrywlaem juz firmware na nowo ale problem pozostaje nie rozwiazany...Moze ktos z Was ma jakies pomysly na rozwiazanie tego...
zauważyłem iż telefon działa normalnie z niemieckimi kartami sim oraz z polska era Tak Tak, zadnych innych nie widzi.I teraz to jest zagadka czemu tylko era tak tak i wszelkie niemieckie karty roznych sieci a w pl tylko era??
Czy te karty różnią się budową czy tam czyms innym??
Fake...karta ery chodzila okolo 2-3 h i sam telefon sie zrestartowal i wyskoczylo insert sim card...
P.S.Nie chce tracic czasu an dosylanie tel do niemiec do miejsca zakupu itd...choc w ostatecznosci bede musial tak uczynic....
Pozdrawiam!
A.
Ostatnio zmieniony przez prilo 02 Wrz 2008 13:00, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum