Wysłany: 26 Lip 2008 14:55 k750i flashuje sie ale dalej martwy..
Witam!
Taki pacjent: k750i (cid49) po włączeniu biały ekran i po chwili zaczyna wibrować, otworzyłem - nic ciekawego nie było, ani zalanie ani... ani inne:) wgrałem mu sofcik, no i telefon sie nie włancza w ogole.... normalnie sie komunikuje, wgrywa sie sw i fs, rsa sie usuwa, simlocki sie robią no ale mimo tego telefon ciągle martwy, wgrywałem gdfsa no ale nic to nie pomogło telefon still dead... jakieś pomysły? a moze to hw?
pozdrawiam i dzieki za zainteresowanie;)
Chyba jednak nie chcesz naprawić tego telefonu, napisałem wgraj resta do wersji oprogramowania jaka posiadasz, wgraj erom w zależności jaki cid, to po tp, wgraj full flash.
takich telefonów to już dziesiątki robiłem, jest to uszkodzenie programowe.W załączniku dla niedowiarka to jest z setoola, cruiser ma oznaczenie Clara erom.
Jak jesteś z Ziębic to podjedź do mnie do Grodkowa, pokażę jak sie robi.
Ostatnio zmieniony przez fischer8 26 Lip 2008 17:11, w całości zmieniany 2 razy
no jednak miałeś racje, poszło, tylko ze erom wgrałem przez FLASH ARM, a wcześniej klikałem na repair erom no i nie szło a tym właśnie się sugerowałem
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum