Wysłany: 10 Sty 2008 21:54 K800 nie czytany do konca przez cruisera
Witam mam takie pytanie czy ktos miał cos takiego ze nie jest czytany do konca k800 przez cruiser jak podepnie sie przez kabel usb to wykrywa z wcisnietym klawiszem 2 i 5 mi go do momentu kiedy pisze identyfikacja telefonu i na tym sie konczy czytanie fona przez cruisera podobnie jest po kablu tym z zasilaniem. Robiłem z reconvert z wybieraniem recznie telefonu z listy i to samo nie czyta telefonu czy moze ktos wie jak zrobic takie cos lub ma test pointy do tego k800. Z tego co wiem to telefon niby działał i ze po sciagnieciu nieudolnym simloka zdechł po jakims czasie czy przy simloku nie wiem jak dokładnie było bo ja go nie robiłem tylko jakis "fachowiec" Z góry dzikuje i pozdrawim.
Ps Czytałem cos ze trzeba odlutowac baterie backupa i potem wlutowac ja i wgrywac jeszcze raz, ze po wlutowaniu powtórnym bateri fon odzyska komunikacje czy ktos moze to testował??
Ostatnio zmieniony przez Goblins 10 Sty 2008 22:04, w całości zmieniany 1 raz
Goblins,ja testowałem metodę z wylutowaniem baterii w V630i w tym fonie całkowicie brak komunikacji.Po wylutowniu i wlutowaniu baterii fon odzyskał komunikację.Nie wiem czy zadziała w twoim przypadku ale trzeba próbować
Witam czy moze ktos ma jakis inny pomysł bo z odlutowaniem bckupa nic nie daje kilka razy mi sie połaczył ale nic nie dalo sie zrobc. Była aktwna zakłdka zapisz (napraw Erom i zapisz AVR) po nacisnieciu napraw erom wyskakiwał bład i telefon był odłaczany a po próbie wgrania main lub Eromu pisało jakies błedy i nic sie nie wgrywało tylko po kilku sekundach pisało jakies błedy. Jak telefon sie sczytał to był cid52 czy moze ktos ma moze eroma z cid 52?? koloru niestety nie znam bo niepisze jaki kolor jest jak cruiser sczyta,. Z góry dziki i pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum