Wysłany: 10 Cze 2008 21:37 SE K 750i dziwny dźwięk rozmowy
Witam serdecznie
Jestem nowy i proszę o wyrozumiałość.
Mam SE jak w temacie. Dzieje się tak, że podczas rozmowy jest taki moment że głos mojego rozmówcy staje się niewyraźny przechodzi w głos robota aż wkońcu zżęzi. Mieszkam we wieżowcu i tylko tutaj się to dzieje. Wszędzie indziej jest ok. Inne telefony w domu zachowują się normalnie głos jest czysty i wyraźny. Bardzo proszę o pomoc co to może być. Telefon niedawno kupiłem używany i nie znam jego historii.
Przeczuwam że nie serwisujesz telefonów na codzień ale jeśli chcesz to proponuje wyczyścić płytę jakimś czystym alkoholem lub płynem do czyszczenia układów elektronicznych, wygrzać a jak nic nie da trza by było sprawdzić cały układ audio
No zgadza się. Bawię się tylko kabelkiem i wgrywam patrze i inne pierdołki. Nie serwisuję takiej elektroniki bo jest już dla mnie za skomplikowana.Z elektroniką zatrzymałem się na TTL-ach. Ale spróbuję zrobić to co piszesz a jeśli nic nie da to dam do serwisu, chyba że są jeszcze jakieś inne sugestie na możliwości amatora. A i tak dzięki za informacje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum