Witam
Trafił mi się SE W950i na simlocka niestety nie ma komunikacji na Cruiserze.Czy to jest kwestia uszkodzonej komunikacji czy Cruiser nie robi tego modelu mimo że jest na liście.Używam fightera i kabla z dodatkowym zasilaniem.Kabel sprawny sprawdzałem na K800i.Czy robił ktoś sima z tego modelu?
spróbuj te sterowniki co są w folderze z cruiserem... chyba że to te o których piszesz... - a jeżeli wykrywa Ci telefon znaczy to że z komunikacją jest wszystko ok - aha ewentualnie poszukaj sterów od któregoś z logerów - kulkankendi davinci czy cuś
piratten,sterowniki z folderu cruisera nie pasują znalazłem program PC Suite do smartphonów i zainstalowałem telefon na DCU-60 niestety dalej Cruiser nie komunikuję się.Nie wiem co jest grane na razie musiałem telefon zwrócić klijentowi
Panowie także mam problem z komunikacja tej słuchawki z Cruiserem. Czy ktoś sobie już z tym poradził i czy da sie jakoś ściągnąć z tego simlocka??
Czy nikt nie jest w stanie wypowiedzieć sie na ten temat. Posiadam Cruisera i nie mogę sie z nim połączyć Wiele czytałem i sa rożne opinie na temat ściągania simlocka. A przy obecnym zamieszaniu ze raz robią a raz nie to naprawdę nie wiem jaka dać odpowiedz klientowi Czy ktoś z kolegów jest w stanie powiedzieć mi na ta chwile czy da sie jakoś ściągnąć simlocka z tej słuchawki Niekoniecznie cruiserem, może jest możliwość załatwienia kodu, ale telefon ma simlocka na angielski Vodafone.
Ostatnio zmieniony przez Crashi 04 Lis 2007 13:21, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum