Wysłany: 03 Sty 2008 13:09 unlock K800i cruiser cid 52 i problemy :(
WItam
mam problem tego rodzaju że po szczytaniu k800i po kablu dcu-60 mam tylko zakładke "flash". Robie wszytko według instrukcj z tego forum z działu warsztat. CZy możę mi ktos powiedziec w czym tkwi problem ?? instalka 13.01
cichy2004, a masz zaznaczony w ustawieniach unlock cid 52 free ??
Jak nie to sprobuj zmienić jeszcze raz cid na cid 52 za pomocą programu SEJaf pod Jafa. Może wtedy pójdzie, powodzenia ...
To przeinstaluj jeszcze raz Cruisera + FWRestore i Suplementary.
Czasami reinstalaka pomaga mi, szczególnie wtedy gdy w ogóle mi nie chce sie połączyć ze słuchawka (u mnie czesto gryza sie: Cruiser, UST Pro II i JAF +PKey)
Sprobuj jeszcze połączyć sie na zwykłym kablu serwisowym oczywiście z zasilaniem około 4V, zobacz czy będą wtedy aktywne inne zakładki??
dokładnie, ale jak zainstalowałeś wersje 13.01 na kluczu cruisera pro,
a przy ostatnim poście chciałem to napisać, ale stwierdziłem ze to oczywiste...
szkoda kilku godzin na próby. Czas na zakup nowego sprzętu
wszystko zależy od id cruisera karta porostu ma być z id 07... u mnie k800 idzie po zwykłym kablu dcu-60 natomiast niektóre modele muszę robić kustomizacje na serwisowym od cruisera...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum