Wysłany: 11 Lip 2008 07:39 W610i po unlocku cruiserem (patch) no network
Witam
Mam w610i do locka kłódka zalozona tylko na usługodawce (sieć, posieć, firmowo, rozszerzone są otwarte). Cid 52 robie unlock po patchu za pomocą cruisera wszystko idzie gladko locka nie ma ale po zamontowaniu karty brak sieci nawet nie znajduje NIC na recznym. Klijent twierdził że było na oryginalnej karcie Ok. Załozyłem locka (flash) wsadziłem oryginalna karte tesco mobile i faktycznie telefon łapie zasięg, ponownie unlock via patch i znow brak sieci, jakis sposób na to?? Do db2020 tylko mam cruisera!
Pozdrawiam
Dzieki cevil testowałem EXECUTORA ale to samo no network. Dziwne ze na orygianlnej karcie sobie radzi. Niech chce klasc siana za logi bo jesli po usunieciu blokady tez nie bedzie lapal sieci to lipa bo klijent chce to na allegro sprzedac wiec jak nie bedzie lapal sieci po direct unlock to gorzej dla niego niz jak bedzie mial simlocka. Dziwi mnie tez to ze na oryginalnej karcie TESCO MOBILE (przy zalozonym locku) nie znajduje mi na recznym zadnych sieci moja karta jest juz wylaczona ale widzialem jak na karcie klijenta łapało "ERE" nic zobacze jeszcze setoollite jak nie da rady to oddam niezrobiony. A posta napisalem bo znajomy mial ostatnio k530 z pleya i mial dokladnie tak samo w play chodzil ok po sciagnieciu locka patchem no network wiec myslałem ze moze wiecej takich przypadkow jest i ktos zna rozwiazanie.
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum