Witam.
Mam 3 sztuki W810i (CID49) nie włączające się (nowe telefony). Jak dostałem je do naprawy migały na biało. Po próbie flashowania (Cruiser +) na koniec pokazuje się komunikat:'Probably EROM damaged, this seems pretty bad...'. W związku z tym mam pytanie: czy da się to uratować przy pomocy Cruisera?? Mam pilk z rozszerzeniem EROM4, nie wiem czy są do tego modelu TP i dysponuję tylko Cruiserem plus. Będę wdzięczny za pomysły.
Dzięki za odpowiedź.
Niestety nie ma możliwości flash/napraw EROM.
Telefonu nikt nie robił przede mną, nikt nie zaniżał CID'a.
Czy da się coś z tym jeszcze zrobić??
witam
koledzy mam podobny przypadek tylko z k510 cid 49 red
dostałem go w stanie takim ze sie właczał i tylko biały ekran sie swiecił. Cruisewrem wgrałem SW i FS, ale nie moge zrobic customizacji. po kilku próbach telefonik sie juz włacza ale po włożeniu karty wywala komunikat że złe ustawienia i żeby sie skontaktowac z operatorem. Cały problem polega na tym ze podczas wysyłania customizacji dochodzi do momentu : "odbieranie " i po tym wywala ten komunikat co koledze i to samo jest przy próbie zdjecia simlocka, restore firmware itd.
Co z nim działac dodam że usb smarta juz nie mam, ale mam jakiegos z niespodzianka czy on da rade ???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum