Wysłany: 20 Lut 2009 15:46 LG 850 Prada problem z ladowanie
Witam
Posiadam nastepujacy problem z tym telefonem. Otoz gdy podlaczam ladowarke nie pojawia sie sygnalizacja iz bateria sie laduje. Gdy wylacze i wlacze jest ok, ale ladujac sie cala noc, rano po odlaczeniu pokazuje mi 3 a czasami 2 kreski, tak jakby nie byla ladowana. Trzyma tez bardzo krotko jakies pol dnia, albo jedna dluga rozmowa.
W kablu od ladowarki zauwazylem ze jest przerwa ktora mogla powodowac zwarcie, czy mozliwe jest ze podczas zwarcia zostala uszkodzona bateria na tyle aby nie przyjmowac energii?
dziekuje za odp
pozdrawiam
ja mam troche inny problem. jak podłączam do prądu ładuje się przez jakieś 30 sekund i koniec na pewno nie ładowarka, bo sprawdziłam pożyczoną i to samo. co to może być?
nie znam się powiem mężowi żeby zajrzał raz jeszcze, może coś zobaczy.
ponieważ mamy małe dziecko podejrzewam, że może wzięło do buzi i zaśliniło, to raczej mało prawdopodobne bo bardzo pilnowałam, ale nie niemożliwe. może jakoś pod tym kątem to sprawdzić?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum