Witam mam taki problem z tym telefonem mianowicie gdy dłużej sobie poleży zamknięty tzn około 20 minut i otworze klapke wyświetlacz jest ciemny dopiero wskoczy po paru minutach albo po kilkakrotnym otwarciu klapki , wymienilem juz taśme sprawdziłem na innym lcd wgralem fulla i nadal jest to samo. Spotkał się morze ktoś z czymś takim ?
z tego co wiem to otwieranie np w samsungach (na lg kompletnie sie nie znam) działa na zasadzie magnesu i jakieś układu na płycie (magnes w klapce) może trzeba wymienić ten układzik który znajduje się na przeciw magnesu...
Teraz przeżuciłem samą płyte do innej obudowy z całkiem sprawnego LG i dalej dzieje się to samo wić sądze że coś jest z elektroniką tylko jak narazie to kompletnie niewiem co? Grzałem i kąpałem w wanience ale nic niepomogło.,
Witam
ja mam ten sam problem, napewno nie jest to wina taśmy, ani tego elementu co działa na magnes, sprawdziłem i wymiana nic nie daje, jutro sprubuje zrobić to co LUMIK radzi i napisze jakie efekty, tylko proszę o jakieś foto o który element dokładnie chodzi.
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez marcinek84 07 Gru 2006 21:35, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum