zamieść gdzieś indziej zdjęcie bo nei moge dokładnie popatrzeć... ale ta z lewej naklejka jest podejrzana - jak imeie z *#06#
rozkręć i sprawdź czy jedna nie jest chińską podróbką.. albo obydwie
i sprawdź *#0000#
ja bym obstawiał że lewa jest fałszywa.. ale pewności nie mam
możesz podskoczyć do nokii sprawdzić
a i jeśli mozesz to podłacz do jakiegoś boxa i zczytaj z obydwu info... wklej tutaj
Telefon: RM-217
Wiek: 26 Dołączył: 18 Cze 2003 Posty: 846 Skąd: Gardens of UK
Wysłany: 09 Sie 2009 09:26
Dorzucam info od siebie:
Serial number:
358998012996750
Warranty:
NO
Care Services
Warranty Class:
Physical Damage
Product Type:
RM-159
Handset:
N95
Product Code:
0534852
Start of Warranty:
End of Warranty:
26-05-2009
Ship-to Country:
PL-POLAND
Ship-to Customer#:
115474S01
Factory SimLock:
N
Repair information
Repair Location Repair Date Sympton Primary CCT Ref Spare Part# Primary Fault
25-05-2009 4100 O901 INVLD
Wyglada jakby telefon zostal "odzyskany".
Ostatnio zmieniony przez pluciorx 09 Sie 2009 09:27, w całości zmieniany 1 raz
ja również stawiam że ta z lewej jest fałszywa... chociażby temu że nokia w numerze imei pod bateria daje ukośniki ... a w lewym numerze ich brakuje - ale sprawdź jeszcze obiektyw itd.. na necie jest dużo opisów jak rozpoznać fałszywke n95 po między nokią a nokLą
ja również stawiam że ta z lewej jest fałszywa... chociażby temu że nokia w numerze imei pod bateria daje ukośniki ... a w lewym numerze ich brakuje - ale sprawdź jeszcze obiektyw itd.. na necie jest dużo opisów jak rozpoznać fałszywke n95 po między nokią a nokLą
Tak to jest prawda - w tym modelu każda jedna ma "slash'e" w imeiu - lewa na 100% jest "lewa".
Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum