Wysłany: 04 Wrz 2009 18:09 Nokia n73 ME nie widzi karty pamięci
Witam!
Posiadam Nokię N73 Music Edition z uszkodzonym joystickiem. Więc kupiłem płytkę klawiatury na allegro cena za sztukę ok 20 zł. Płyta ta jest razem z czytnikiem karty mini SD. (co przedstawia zdjęcie pod linkiem)
Po wymianie tej płytki na nową telefon nie widzi mi karty pamięci mini SD 512 MB. A jak podłącze starą z uszkodzonym joystickiem wykrywa mi tą podłączoną do telefonu kartę pamięci.
Więc pomyślałem że płytka którą kupiłem jest uszkodzona więc kupiłem drugą również na allegro. Ale po podłączeniu drugiej nadal jest to samo. Telefon nie widzi pamięci w obu dwóch płytkach klawiatury które zakupiłem widzi ją tylko na tej starej z uszkodzonym joystickiem! Dlaczego tak się dzieje?
Oraz druga sprawa mniej ważna! Jak chcę przywrócić ustawienie fabryczne telefonu to nie działa mi kod blokady 12345 żeby przywrócić ustawienia fabryczne telefonu. Koleś od którego go kupiłem powiedział że zmienił kod i go nie pamięta. Dodałem również zdjęcie kodu imei z naklejką na pudełku od telefonu żebyście nie pomyśleli, że go znalazłem czy coś innego... Czy da się jakoś zmienić ten kod?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum