Wysłany: 07 Maj 2010 17:04 Problem z Nokia 6500 slide
Witam. Od niedawna mam nokie 6500 slide. Komórka nawet mi się podoba,tylko ma drobny feler. Muszę ja ładować dwa razy dziennie, rano i wieczorem.Gdy rano ją naładuje to już wieczorem jest rozładowana. Myślałem że jest to wina baterii i kupiłem nową baterie o większej pojemności.Niestety wciąż jest to samo,komórkę ładuje dwa razy dziennie.Byłem z nią w kilku serwisach.W jednym serwisie gdy powiedziałem co się dzieje pracownik serwisu powiedział że komórka była zalana i że nie zajmują się tym, a w drugim serwisie powiedzieli że będzie to kosztować co najmniej 200 złoty. Jeszcze nie mogę włączyć radia. Czy ktoś wie co się dzieje z komórką? Czy rzeczywiście była zalana? Czy wymiana taśmy głównej rozwiąże problemy z zasilaniem i radiem? Czy mogę sam wymienić taśmę w komórce?
Musisz mieć gdzieś zwarcie - zalana nie musiała być.. szybciej po upadku - tasma raczej nie pomoże... Zwarcie może być na PA Avilma lub innym elemencie... najlepeij sprawdzić który sie grzeje... ale sam chyba tego nei zrobisz...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum