Wysłany: 05 Wrz 2006 15:30 Co najlepsze do SE
Witam
Pytanie moze dziwne ale co teraz najlepiej kupic do SE, mam usb-smarta juz uwalil kilka fonow, a supportu jak wiadomo juz nie bedzie.
Wiec co teraz najlepiej kupic tak aby bylo pewne ?
mam cruisera od stycznia i dawno na siebie zarobił nic złego na niego nie moge powiedziec...noooo z wyjątkiem małym...aktualizacja by sie przydała ale ma sie pojawic na dniach
Wysłany: 07 Wrz 2006 00:25
KOZi, robi spokojnie. Na supporcie zostały dodane flashe z polakiem do tej wersji + nowe pliki restoral, także spokojnie można brać sie za k310i.
Pozdrawiam,
pewnie się narażę, ale warto mieć i cruisera, i zulee. do tej pory uzywam usb-smarta do cidów36, bo je robi po prostu szybciej i łatwiej. nie uwalił mi do tej pory żadnego
Cruisera używam 1,5 roku i nigdy mnie nie zawiódł. Update'y zawsze były bardzo szybkie i zostawiały daleko w tyle konkurencję. Teraz była chwilowa przerwa, ale całe szczęście częstotliwość została przywrócona. Myślę, że cruiser wróci do dawnej świetności.
Bult, masz jakieś konkretne i sprawdzone fakty? Jak nie masz, to usuń swojego posta, bo niepotrzebnie wprowadzasz zamieszanie. Teksty typu gdzieś słyszałem..., ktoś mówił..., mnie nie interesują. Konkretnie! Skąd masz taką informację?
Wysłany: 11 Wrz 2006 09:57
Dostalem takie info z Firmy ktora sprzedaje to urzadzonko (jedna z wikszych w polsce) , odradzili mi zakup poniewaz support moze zostac zakonczony. Wiec dlatego napisalem o tym tutaj. Nie pisal bym tego jesli bym to uslyszal od jakiegos "kumpla" czy przeczytal na jakims badziewiarskim forum...
Czy sie sprawdzi to sie okaze za jakis miesiac lub dwa poniewaz po takim czasie moze support zostac zakonczony.
Ostatnio zmieniony przez Bult 11 Wrz 2006 10:02, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 11 Wrz 2006 10:41
@Bult, ja natomisat wiem, że update powinien wyjść w najbliższym czasie. Skąd? Od człowieka, który jest w teamie cruisera.
Po 2 gdyby sypport miałby być zamknięty, to po co dodali now pliki ?
Wysłany: 12 Wrz 2006 09:34
Ja poprostu mialem zamiar kupic Crusiera i MT-boxsa, odradzono mi zakup tego pierwszego z powodu ktory napisalem wczesniej.
Osobiscie się wstrzymam z zakupem trzeciego urzadzenia do SE i odczekam sobie ten miesiąc, zobacze co się bedzie dzialo... Bede mial wiecej czasu na podjecie decyzji czy Crusier czy SE- tool
Czy na dzień dziesiejszy Cruiser jest godny polecenia ?
Dużo się naczytałem o uwalonych phone'ach, na temat jego "szybkości" w porównianiu z Mt-Boxem czy SeBoxem to ślimak, mozolne przeprowadzanie niektórych opercji - zwłaszcza z CID49...
Miałem go kupić, ale waham się - myśle nad Mt-Boxem SE ale ze względu na mała ilosc flashów w supporcie troszkę mnie od tego również odrzuca.
Z kolei SeBox - za dużo nie wiem, czytałęm, kilka pozytywnych opinii na temat szybkości i prostoty obsługi.
Co w takim razie wybrac, zwłaszcza żeby było przyszłościowe, oraz mniej niezawodne - nie chcę klientów "produkowac" padniętych tel. zwłaszcza na CID 49...
Wysłany: 14 Gru 2006 12:24
kpmkat, heh, no ja Ci powiem, że cruisera używam od około roku i jak do tej pory nie udało mi się uwalić żadnego fona. Nie wiem gdzie wyczytałeś, że cruiser ma problem z cid49 ? Co do se toola, to właśnie podobno z jego obsługą wcale nie jest tak kolorowo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum