dlugo bylem "za cruiserem" ale teraz musze przyznac racje se-toolowi.
moze nie podoba mi sie polityka lasera rozwalania rynku (najpierw " niespodzianka " zulei, teraz cid52 free) ale jako narzedzie se-tool jest lepszy od cruisera
w życiu sie nie dpotkalem z ubitym teleofnem jesli wszystko zrobilem zgodnie z opisem... a teleofnow "troche" robimy
Wiesz, cruisera mam i zeby bylo smiesznie to od Ciebie:D Przestalem go uzywac dobry rok temu, caly czas jade na setoolu i nie dokupowalem cruiser plus, ale co chwile trafiaja do nas fony ubite przez konkurencje cruiserem, mowie tu nie o db2020 tylko o db 2000, 2010, moze to brak ich umiejetnosci, ale nie zmienia to faktu ze praca na setoolu jest o wiele szybsza niz na cruiserze, a opinie o umijaniu db2020 przy odczycie kodow tez slyszalem
Ostatnio zmieniony przez Dud 12 Gru 2007 22:23, w całości zmieniany 1 raz
Wiesz ja jak robilem cruiserem to tez mi nie padaly db2000 ani db2010, ale nie zmienia to faktu ze przynosza do nas fony po konkurencji:) A teraz sie zaczynaja DB2020, ostatnio mialem k550 z cidem 52 usmiercony przy patchu po konkurencji
przyznasz Jala ze na poczatku padaly fony, musieli naprawic to i dali gdfs reader zeby miec kopie bezpieczenstwa jak cos
pewnie, zawsze moga byc jakies problemy, szczegolnie jak Cruiser jako jedyny ma na to solucje i nie ma od koigo skopiowac dlatego wychodza aktualizacje...
jala, nie mam nic do cruisera - ale znany jest fakt że kod odczytany przez cruisera jest inny niż dostarczony od operatora czyli coś w stylu patch gdfs
ps. nie mam nowego cruisera anie setoola ale wszystko da sie zrobić jeśli ma się odpowiednią wiedze
zdecydowanie cruiser trafiały mi się DB2020 ubite setoolem cid52 wszystkie postawiłem cruiserem ale też starsze modele z cidem49 w większosci udało się ożywić.Przede wszystkim umiejętności w obsłudze tych boxów wtedy nie ma przykrych niespodzianek.Setool nie obsługuje starszych modeli,które obsługuje cruiser.Cruiser do simlocka z cid52 nie potrzebuje internetu i do kustomizacji db2020 setool bez netu nie zrobi sima z tego cidu i kustomizacji
Ostatnio zmieniony przez Jarek 14 Gru 2007 23:15, w całości zmieniany 1 raz
Jarek, tylko ze jakos robie setoolem na lapsie bez neta
a jak sie uwali - softem postawisz, mi tez raz k800 padl przy unlocku, dalem 2x dokladnie to samo i wstal
i zasadnicza przewaga setoola - podobnie jak zulea robi wszystko z automatu, kto robi locki cid36 crusierem i usb-smartem ten wie jaka to roznica w czasie i wygodzie
piratten, zgadza sie, bo crusier patchuje gfsa wiec po flashu main+fs lock nie wroci a kod jest inny ze wzgledu na patch
qdlaty,faktycznie cid36 lepiej robi się smartem niż cruiserem ale smart już dawno umarł nie ma aktualizacji za to cruiser ma cały czas nie ma się co rozwodzić setool i cruiser są porównywalne tylko kwestia obsługi.Ja wolę cruisera dlatego że opanowałem ten sprzęt chyba że się skończy jak smart wtedy zmienie na inny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum