Sam nie wiem co się stało (sam złamałem swoje zasady )ale kupiłem dziś u Jali UBLa ... Zobaczymy jak to "chodzi". Support podobno już jest więc tylko dlatego kupiłem ... w sumie mam tu 5 szt. K1 do zrobienia ... zobaczymy ... napisze o wynikach ...
Kupiłem Ultimę w październiku bo trafiłem jedną V3i z DE AD ale nie postawiłem jej.To chyba jednak jest kość flesza do wymiany.Mam Victora i też tego nie rusza.Ogólnie sprzęt działa przyjemnie,L6i i L7i bez kredytów wszystkie wersje robi no i support super ale do motek tego nie wyciągam - przyzwyczaiłem się do Victora.
Patrzac teraz na to, ze za okolo trzysta pare zl + dodatkowo magic testpointy mozesz miec sprzet dzieki czemu wiecej nie trzeba ciachac tych najwazniejszych ostatnio motek - to wg mnie inwestycja warta zastanowienia.
Ja sie wlasnie zastanawiam nad zakupem Ultimy Lite, posiadam Smarta ale licze ze moze cos wiecej zrobie bez TP Ultima - mam racje? czy praktycznie robi bez TP to samo co smart?
A do tego mam kilka Acerow co nie rusza na razie nic, moze Ultima sobie poradzi ?
Bede wdzieczny za opinie
Ultima nie robi Acerów próbowałem C115 totalna kicha smart-clipem poszlo bez problemów,próbowałem ściągnąć simlocka z C261 w wersji 1.16 kolejna porażka pięknie się komunikował telefon przy próbie simlocka wywalało program.Niestety wyrzucone pieniądze.Znacznie lepszy jest Victor i smart-clip.UBL-a można kupić jako dodatek do tych boxów.UBL ma dużo błędów pod względem wgrywaniu flashy czy pakietów językowych.Ostatnio uwaliłem tym boxem E398 i nie mogę postawić żadnym z wymienionych boxów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum