robi pewne modele, z którymi nie radzi sobie smart clip i to jest na plus
nikt mi na takie pytanie tez nie odpowiedział, i to jest na minus
jeśli smart clip nie bedzie aktualizowany to ultima moze być lepszym urządzeniem, ale też na razie nie stawia V3r "DE AD"
O tym V3r "DE AD" czytałem. Narazie chyba tylko gsmok.pl ma w sprzedarzy ultimę. W sumie niechciałbym kupić platformy która za jakiś czas padnie, chciałbym coś, co będzie się dobrze rozwijać, zeby nie wyrzucić kasy w błoto
Telefon: 172275045
Wysłany: 10 Lis 2006 14:56
Sprzedajemy takze Ultime i powiem ze sam proces rjestracji jest poryp.... jak rosyjska karuzela...ogoleni sprzet OK ale jak z aktuzlisacjami to nikt nie powie - zainwestuj raczej w SmartCLip'a albo Victora i masz spokoj
Ja siw wlasnie zastanawiam nad ta ultima light tymabardziej ze nieprowadze komisu itp. tylko robie telegoniki w domu a cena jest dosyc przystepna w porownaniu z smartclipem i victorem bo box kosztuje tylko okolo 350zł
No i wyszła wersja light. No i mam pytanko. Czy pliki(flashe) spod smarta pasują do ultimy. Chodzi mi głównie o paczki językowe. A jak jest z dostępem do flashy i PLek?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum