Wysłany: 07 Lis 2007 16:41 Furious czy Easy unlocker?
Pytanie zasadnicze, wlasnie jestem w czasie kupowania sprzetu do telefonow "egzotycznych". Czy moze mi ktos powiedziec co lepiej wybrac, furiousa czy nowy sprzet easy unlocker? Jakies doswiadczenia z tymi sprzetami?
Przemawia do mnie fakt iz forious dodal mozliwosc obslugi cid 52, tylko mam pytanie, czy to idzie po logach, czy normalnie przez kabel? Z gory dzieki za wszelka pomoc
Wysłany: 07 Lis 2007 21:34
Furious nie dodał tylko zapowiedział cid 52 path a jak to bedzie dzialalo to okaze sie w nastepnym tygodniu.
Co do Easy Unlockera to na ta chwile jest to bardzo dobry sprzet do Samsungow (szczegolnie tych z PLAY) bo nic innego na ta chwile ich nie robi. I wlasciwie tylko do tego uzywam Easy Unlockera. Nie mialem okzaji testowac go na jakis wynalazkach a Furiousa testowalem i spisuje się niezle.
Wybor nalzy do ciebie musisz sobie przemyslec jakie telefony chcesz nim robic.
Aha Easy-Unlocker to nie taki nowy sprzet poprostu wczesniej mało rozpowszechniony na naszym rynku.
Pozdrawiam
ma probloemy niestety nie robi wielu nowych wersji z PLAY, miejmy nadzieje ze poprawia natomiast jesli chodzi o Twoj wybor, to EU jest zdecydowanie glownie do samsunga i nie wiele ma wspolnego z furiousem, wiec to raczej zupelnie rozne urzadzenia...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum