Wysłany: 04 Gru 2007 12:25 Jaf plus czy mt-box do bb5
witam panowie jak w opisie co kupić mt-sprawdzony DROGI kąbajn JAF PLUS tani niby pożądna firma ale jak w praktyce ?? może jtoś ma JAFa?? co o tym sądzićie
Solidny, stabilny sprzet dobrze supportowany. Ja nim nie zrobilem tylko 3szt. (2szt. za wysokie wersje, a nie mialem kabla, zeby zanizyc i w jednej TP przewyzszal moje mozliwosci- klej) zrobile juz kilkadziesiat BB5 polecam serdecznie.
Co do JAF PLUS moze byc tak jak z bb5boxem na poczatku- czyli duzo bledow.
kilku moich znajomych ma to cudo i sredno 1 na 10 telefonów im sie uwala i spisany na straty najczensciej e65 i 6280 a po 2 kilku ssztuk niechciał im ruszyć męczyli sie i męczyli i jak poszli z tym na mt-boxa to poszło od renki zadnego wysiłku dlatego BB5boxa nawet pod uwage niebiore
Wysłany: 04 Gru 2007 23:33
A ja bym polecil BB5box by Dejan, unlock w 2 sekundy, stabilny nie ma z nim problemow tak jak z innymi. Cena tez przystepna i czeste aktualizacje.
Pozdrawiam
Moje doswiadczenia z bb5box - po rozpakowaniu, zainstalowaniu i podlaczeniu 1 telefonu, telefon trup . Kompletnie nic nie robilem, okazalo sie ze walniety jest regulator napiecia w boxie i podaje na telefon 12v. Box do reklamacji razem zuwalona plyta 6234. Box naprawili mi od reki, plyta na smietnik:( Po naprawie zrobilem 5 telefonow, z czego w jednym 6280 wywalilo certyfikaty, a w e65 uporczywie blokowal licznik bledow. Wqrwilem sie i wymienilem na MT-box pro lite. W tej chwili juz sie zwrocil i zarabia, no i nic nie uwalil:) Zeby nie bylo ze sie nie znam, przed bb5box-em mialem uid boxa naktorym zrobilem ponad 80 telefonow bez zadnego uwalonego.
czy ktoś może już wypowiedzieć się na temat pracy z JAF Plus-em?? Zastanawiam sie nad kupnem bo dotychczas JAF + PKey sprawował sie dla mnie wyśmienicie. Czy ktoś w ogóle jest w posiadaniu tego box-a??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum