Wysłany: 22 Lis 2006 09:18 Jaki sprzęt do telefonów
Planuję otworzyć komis gsm nie długo i potrzebuję pomocy, gdzie najtaniej i jaki sprzęt kupić żeby robić większość telefonów.
Noki, siemens, sonyericssoon, samsung, siemens, LG i inne!
Dzięki z góry za odpowiedzi bardzo się przydadzą.
w zaleznosci od tego ile chcesz wydac... jesli chcesz robic wszystko (a tak wynika z tego co napisales) to kwota okolo 5tys pln brutto (zakldam, ze chcesz robic to pozadnie, czyli do siemensa martech itp)
jesli jestes zainteresowany pelna oferta daj na priv zeby nie zasmiecac forum...
Witam, noszę sie z zamiarem zakupu w miarę uniwersalnego sprzętu.. Na początku chciałem zakupić N-Boxa z 74 kablami ale zauważyłem dwuplatformowego Pkey'a, na nim również można zapodać HWK Killera i dodatkowo robić asics11 na JAF'ie, jedyny mankament - "tylko" 63 kable.. Żeby dokupić te brakujące trzeba wydać koło 170 zł... Czy to sie opłaca ?? Z mojego punktu widzenia to jestst świeże spojrzenia na starego UFS'a ..
witam. mam juz tornado z hwk od ponad roku teraz mam zamiar kupic martecha i uniwersal box do se z cid 49 i nokii np. 2310 i 2610. czy np polecacie cos innego do nowych nokii i se ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum