Wysłany: 01 Kwi 2007 10:35 N bOX TWISTER CZY TORNADO który lepszy ?
Witam, zastanawiam się nad zakupem jednego z tych boxów, funkcje ich znam, ale interesuje mnie jak to wszystko wygląda "w praniu" z którym boxem są problemy, który najlepiej wybrać, ew. może być jakiś inny box w podobnej cenie i o podobnych parametrach, w jakim sklepie najlepiej kupić, dziękuje z góry za pomoc
po pierwsze nie ten dział, tematy o tym juz były, a po drugie to wszystkie te urządzenia to jest to samo i roznia sie tylko supportem, z tego co czytałem to n-box ma najlepszy support, sam mam n-boxa i nie narzekam
Zewnetrzne HWK złacze jest do bani!
(płytka HWK wystaje i trzeba ciągle uważać aby jej nie uszkodzić...)
Co do supportu to tylko n-box!
Kolega ma Twistera i ciągle tylko czeka bo nic nie może pobrać tak Chinczycy ssą...
Jedyne co mnie wkurza to limit ośmiu pobrań z supporu n-boxa (też tak macie?)
Dokładnie jeśli chodzi o support to tylko N-Box. Tak teraz jest limit 8 plików dziennie... Też mnie to troszke denerwuje. Ale jeśli chcemy mieć szybki i dobry support musi tak już być... :.
hmmm wezmę chyba tego N Boxa z wewętrznym złączem na HWK, a z jakiego sklepu najlepiej kupić ? bo na techtroniku jest o 100 zł N Box tańszy ale ma gwarancje na 3 miesiące i dają 3 kabelki mniej niż np. w Axnecie.
Nie zapominajmy Panowie, że UFS nie jest już do końca przyszłościowy.....
Nie za dobrze sobie już radzi z BB5, ASIC 11 - niby wyszła instalka 3.04 ale o ASIC11 jakos zapomnieli. Co prawda da się już zrobić 2610 itp, ale ja to już robię innym sprzętem.
Co do supportu, N-Box BYŁ super. Najpierw był bezterminowy, wprowadzili zmianę, że na rok. A limit 8 plików - jakoś w ubiegłym tygodniu wprowadzili, przynajmniej ja dopiero tak zauważyłem. Wcześniej nie było tego ograniczenia. Co do zawartości - zasadniczo z nokii jest wszystko czego dusza zapragnie, a i problemy ze ściąganiem wystepują dość rzadko
gwarancje na nboxa daje producent 3 miesiace... a co do zakupu ufsa no coz, wystarczy policzyc np zestaw u Nas z 75 kablami za 399pln... 1 kabel wychodzi 4,36pln netto do tego jest jeszcze urzadzenie i support... wiec jak ktos nie ma to chyba raczej warto kupic tak czy inaczej
Nie ma co porownywac moim zdaniem. Te boxy z kompletami 60-80 kabli po 400zl wydaja sie byc okazja, z tym ze one bardzo slabe jakosciowo sa. Kable oczywiscie. Niestety cos za cos
Ostatnio zmieniony przez o-o0o-o 09 Kwi 2007 16:33, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum