Telefon: Nokia E51
Wysłany: 13 Lut 2009 09:09 Sprzęt do nowego punktu
Witam!
Przed kilkoma laty zajmowałem się na poważnie serwisem, w międzyczasie miałem wyjazd zagraniczny i przestałem być na bieżąco - teraz wróciłem do kraju i chcę otworzyć swój punkt - chcę kupić sporo sprzętu żeby robić wszystkie liczące się marki (Nokia, Samsung, SE, LG) oraz w mniejszym stopniu motorola. Przejrzałem opisy sprzętu i jest tego masa - póki co moje typy to: JAF+PKEY+BB5 noTP, MT-BOX all in ONE, NS-PRO, Microbox - oczywiście do tego kabelki.
Mam pytanie - czy to będzie wystarczający i najlepszy zestaw - ew o co go uzupełnić lub z czego zrezygnować - zależy mi możliwie na jak największym spektrum możliwości Boxów - flash, simlock, polski język itp i jak największej ilości obsługiwanych modeli.
Jakie kable do Nokii polecacie - czy kupować komplet do Jafa i Mt-Boxa czy też może kupić 9in1 uniwersalny z uchwytem i końcówkami do obu boxów?
Pozdrawiam i proszę o wyczerpujące odpowiedzi
Telefon: Nokia E51
Wysłany: 13 Lut 2009 15:07
piratten napisał/a:
nna sprawa można nakupić 20 boxów i nie wiedzieć jak sie nimi posługiwać...
jafa znam, ns-pro i microboxa też, z m-boxem jeszcze nie mialem do czynienia podobnie jak z setoolem chcę na początek skupić się na wiodących markach i dobrze obcykać boxy a potem uzupełniać braki (zależy jakie telefony będą ludzie przynosić)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum