setoolem nie zobisz takich telefonów jak t230, t630, więc chociaż usbsmart kup
brakuje Ci jeszcze czegoś do nokii bb5, masz ufs, więc zkup samego pkeya
Te SE robi universalbox, no chyba że coś chrzani i tego nie wiem.
Co do BB5 myślałem o jaf-ie z pkey-em, czy faktycznie mogę dokupić samego pkey-a i to wystarczy?
Tak wystarczy ale ten p-key popinasz pod ufs. i musi byc to inny p-key niz w jafie ja osobiscie bralbym calego jafa cena jest tylko ok 100 zł wyzsza za box ale co box to box a o samym p-key-u rozne historie slyszalem pozdrawiam
Wysłany: 08 Lip 2007 09:56
Se-tool to bardzo dobre rozwiązanie, i jest to bardzo dobry sprzecik. Co do robienia T230, T630 itd. to przecież Tornado zrobi bez problemu a jak nie to USB-Smarta ale niespodziankę (po co kupować)...
To jeszcze pytanko co z kablami.
W komlecie wiadomo trochę jest ale sporo też chyba brakuje tak żeby klienta nie odsyłać bo brak kabelka. Trzeba kupować odddzielnie to co brakuje czy jest jakaś inna możliwość, jakiś zestawik itp??
Zakupiłem do dnia dzisiejszego:
1. UFS-3 Tornado bez HWK
2. Uniwersal Box
3. MSS Box II VictorGSM
4. Martech Full
5. SE tool box3
6. SMTI
7. UST Pro II
8. JAF + PKey
Bonmis
Ostatnio zmieniony przez bonmis 09 Lip 2007 14:45, w całości zmieniany 1 raz
ja mam pytanie odnosnie boxa do samsunga co lepsze UST Pro II czy moze NS PRO cena nie robi mi roznicy
orazco byscie doradzili do motoroli......?
jesli chodzai o te urzadzenia, UST ma szybsze aktualizacje i lepiej radzi sobie z nowosciami oraz z naprawa, ale... pomijajac cene (ust jest troche drozszy) to lubi wchgodzic w konflikt z innymi urzadzeniami zabezpieczonymi smart card i najlepiej instalowac to na osobnym komputerze ew na osobnej partycji, co niestety wiarze sie z instalacja kolejnego systemu...
a czy moge polecic jakis sklep no coz, mozesz zapytac mnie na priv cos dobierzemy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum