Wysłany: 10 Sie 2006 16:08 SST czy martech Lite.
Witam.
Noszę się z zamiarem kupna sprzętu do siemensów. Co polecacie martech LITE, czy SST ?
Prosze o opinie użytkowników obu sprzętów.
P.S. Prosze także nie pisać postów typu martech lite, to szkoda kasy, lepiej wziąść full. Jeżeli ktoś mi dołoży do martecha full, to chętenie wezmę
Pozdrawiam.
W 100% zgadzam sie z opinią Wgmmmx -do niedawna miałem SST oraz Martech lite - SST poszedł na allegro z powodu słabego supportu oraz braku flashy z PL. Niedawno nabyłem martecha w wersji full.. - polecam
Telefon: nokia
Wysłany: 10 Sie 2006 22:28
już sam martech lite jest lepszy od sst a martech full to już całkiem wymiata sst, jedynym ubytkiem martecha jest brak patchowania imei w seri x65 a sst to umożliwia i to jest jedyny plus sst
a najwazniejsza, moim zdaniem roznica to taka, ze martech LITE mozesz zawsze zrobic aktualizacje do martech FULL i robic teleofny bez ciecia itp, natomiast majac SST niestety nic z tym wiecej nie zrobisz...
Telefon: RM240
Wysłany: 23 Paź 2006 20:18
heh, miałem podobny problem ale zastanawiałem się między NT boxem griffina do siemensów czy full martechem. Kolega Ja(La)rosław rozwiał moje wątpliwości. Jutro odbieram sprzęcik (martecha oczywiście)
Ostatnio zmieniony przez Slawe73 23 Paź 2006 20:19, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum