Jak wiadomo powszechnie Panowie z microenginners śpią (cruiser), wchodzą nowe SonyEricssony na rynek....... Cruiser coraz gorzej zaczyna sobie radzic z nowymi SE. Może czas zmienic sprzęt na SE-Tool 3 Box. Bardzo proszę osoby w temacie o opinie na ten temat. Warto zainwestowac w nowy powiedzmy dobrze zapowiadajacy sie sprzęt czy nie???
Telefon: 172275045
Wysłany: 02 Paź 2006 12:06
czemu pozostawia duzo do zyczenia ? jest tylko pobierzesz restt. rar i rzpakwujesz to wszytsko idzie przeciez z automatu a tak syzbko jak flashuje K750 z Redem 49 bo tylko 200 sek to chyab nc nie flashuje
Telefon: 172275045
Wysłany: 03 Paź 2006 10:49
no wlasne -= jeszcze wlasnie nie mialismy niezadowlonego klienat z setoola - szczegoleni stawienie K310i uspionych Cruiserem przy odczycie jest zaskaukjaco syzbka - 49 sek
witam. a co powiecie na uniwersal box?? troche wiecej kosztuje ale se cid49 bez problemu i nokie z asic11
W niczym nie ustępuje SeTool'owi.Mało tego liczy .rpl'e taniej niż Griffiniarze ,robi locka z DB2020 drożej ale za to kredyty w ciągłej sprzedaży,obsługa SE na takim samym poziomie co SeTool 3,robi C62 jak MT-BOX , BB5 niektóre lepiej niż MT-NK na start otrzymujesz 100 kredytów a support to malina bo masz z poziomu aplikacji dostęp do każdego pliku i np. nie musisz ssać całej instalki do jakiejś Nokii tylko wybrane pliki.
Praktycznie go nie odłączam od kompa jak się do niego przyzwyczaiłem.
panowie a słyszeliscie o czymś takim jak GOT widze ze wszyscy maja klapki na oczach i to co daja w sklepach w poilsce to najleprzer a najleprzym do SE jest got i równiesz motorolle robi wszystkie pakiety jezykowe i fleszer sie automatycznie pobieraja wwłączamy program wybieramy model i jek wyskoki flesz chcemy wgrac on sie sam sciąga ustawia i zaczyna wgrywać strona domowa www.got.bx do kupienia w zagranicznych sklepach gsm
[ Dodano: 12 Mar 2007 13:03 ]
sory za pomyłke www.got.bz
Może nie wszyscy mają klapki na oczach, ale...............
Jeśli poczytasz sobie trochę na temat GOT, to dojdziesz do wniosku - kto jest jego autorem. Niejaki ZULEA :p
GOT jako programik sprawował mi się super, nie mogę pół złego słowa powiedzieć, a korzystałem z niego półtorej miesiąca. Miało być miesiąc testowania, ale cos tam pomieszali liczniki i sie wydłużyło.
Tylko teraz sprawa opłacalności i zaufania.
Z tego co po premierze patrzyłem na ceny to było 2,5 euro za dzień a coś około 100 euro za rok. To tak naprawde niewiele mniej niż kosztuje Setool. Poza tym - działa powiedzmy przez rok, a setool - masz boxa i ma działać.
Pamiętasz moze taki fajny sprzecik do SE - USB Smart autorstwa Zulea. Jeśli pamiętasz, to pewnie wiesz też jak to pod koniec wakacji autor z dnia na dzien zamknął support i wystawił wszytskich userów do wiatru. Przecież można jasno powiedziec, że olał swoich klientów. Nikt nie da pewności, że za trzy miesiące support GOT sie zamknie, twoje zakupione hasło i login stanie sie bezużyteczne. Mało tego. Przy USB-Smart został mi klucz, oprogramowanie i czasami jeszcze z tego korzystam. Przy GOT......
Poczytaj sobie opinie o GOT na gsmhosting w stylu FUC...... ZULEA itp.
poczesci masz racje ale nadal jestem za gotem po
1 zezula robi najleprze boksy
2 suport smarta nadal działa wiem bo mam ten klucz i kozystam z niego
3 tak 100 euro na rok ale ja to mam koło miesiąca i jusz mi sie swruciło z nawiąska bo poza SE jest niezastąpiony do motek szybko sprawnie bez TP a do smartklipa bym musiał klucz dokupywać
4 masz racje mi po roku skączy sie licencja i nic mi niezostanie (ale niebede załował)jak bedzie podupadał suport to kupie coś innego a setool jest dobry masz box ale płacisz za niego a zezula tylko za wiedze ma zapłacone i jak każdy boks po roku czy po 2 mozesz sie na pułke połozyćbo bedzie bezuzyteczny lub nie na bieżąco lub suport umże tak jak gryfin tornado i takie inne wyszły nowsze boksy a teras to na pułke se połusz gryfin wypuscił mt-box i co ci teras ponim ?? a jak oni bedą chcieli zebym przedłuzył licencje beda musieli sie starać wedłuk mnie uczciwe fakt zezula nawalił ale teras przynajmi ras w tygodnu mam abgrejdy o nowe modele o nowe flesze i niezdażyło mi sie zeby dojakiejs motki czy SE niebyło PL pozdrawaim
[ Dodano: 12 Mar 2007 21:30 ]
PS sory za błedy mam dyslekcje ale zato jestem fachofcem KLINIKAGSM Świetochłowice pozdrawia
[ Komentarz dodany przez: Isk: 12 Mar 2007 22:15 ]
Weż użyj jakiegoś edytora tekstu z opcją sprawdzania i poprawiania pisowni, bo ciężko to czytać!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum