witam..telefon stary ale problem jest.Pamięta ktoś jeszcze jak usunąć sim-locka...jest założony do plusa.Miałem jakiś program do zmiany flashy chyba i edycji eepromu ale gdzieś to przepadło..nic nie mogę znaleź.W załączniku zawartość eepromu.
ftb
oczywiście że miały i mają..te z plusa...ostatecznie mam przecież jednego i chodzi w plusie tylko.Nawet ma niezłą czułość.Wiem że dawno temu jak były na topie robiłem to.Chyba flashowało się lub edytowało eeprom.Niestety nie pamiętam juz tego.Zawsze robię notatki więc napewno zrobiłem i do tego fona ale trochę czasu upłynęło,przynajmniej na kilka wymian kompów i niestety śladu po tym nie mam na HD.Próbowałem z eepromrm ale co nie ruszę jakiś bajt to cheksum error.Diabli wiedzą jak te sumy są zapisywane a że wartość tego niewielka to szkoda mi kilku nacek na to poświęcać dlatego szukam w necie i tu pomocy ale jakoś cisza niestety..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum